Kunstgras voor speelveld of sportveld

Opzoek naar een kunstgras veld om op te sporten of kunstgras om op te spelen met uw kinderen?

Wij zijn de kampioen voor kunstgras sportvelden & speelvelden

Kunstgras voor sport

Kunstgras wordt ook erg vaak gebruikt om op te sporten. Doordat dit een erg onderhoudsvriendelijk product is wordt kunstgras vaak als de ideale optie gezien voor sport. Met kunstgras heb je geen last meer van modder en kale plekken in het gras. Daarnaast is dit een sterk product waardoor het goed tegen intensief gebruik kan.

Kunstgras kan voor allerlei sporten en spellen gebruikt worden zoals voetbal, hockey, fitness, golf, tennis, padel, jeu de boules. Wij hebben veel verschillende soorten kunstgras op voorraad liggen en helpen jou graag om de beste keuze te maken welk soort het beste is voor de sport die jij erop wilt uitoefenen!

Daarnaast is kunstgras ook erg goed waterdoorlatend zodat jij geen last meer hebt van waterplassen op het sportveld! Door drainage gaten die niet zichtbaar zijn aan de bovenkant van uw kunstgras kan het water gemakkelijk er doorheen stromen tot een hoeveelheid van 60 liter per vierkante meter per minuut. Met kunstgras voorkom je vieze kleding en modderpools als het net geregend heeft!

 

Kunstgras voor fitness

Kunstgras in de sportschool of in huis om op te fitnessen geeft een leuke uitstraling en creëert een buitengevoel. Daarnaast heb je met kunstgras een zachte ondergrond wat aangenaam voelt om op te lopen en te sporten. Past een andere kleur beter in jouw huis, tuin of sportschool? We hebben een breed assortiment aan verschillende kleuren kunstgras. Antraciet, zwart of beige bijvoorbeeld hebben we bijna altijd of voorraad liggen! Zo niet, bestellen we het en kunnen we het binnen 5 werkdagen leveren.

Kunstgras voor padel

Padel is een steeds populairdere sport aan het worden voor jong en oud! Voor padel wordt ook bijna altijd kunstgras gebruikt als ondergrond. Speciaal sportkunstgras wat extra goed kan tegen intensief gebruik en jaren mee gaat hebben wij ook in ons assortiment! Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via:
E-mail: info@graskampioen.nl
Tel: +31 634631660

 

Kunstgras in de tuin voor sport

Wil je een realistisch soort kunstgras in de tuin, maar wat ook goed tegen intensief gebruik kan van bijvoorbeeld voetbal of hockey? Dat is bij ons zeker mogelijk! We hebben een aantal verschillende soorten waarvan de vezel extra sterk zijn zodat het nog beter tegen intensief gebruik kan en daarnaast ook nog eens een realistisch look geven in jouw tuin! In onze showtuin laten we je graag zien wat onze verschillende soorten krijgen zodat we voor jouw de optimale kunstgrasmat in de tuin kunnen leggen. Je bent van harte welkom in onze showtuin & showroom op de Aalsmeerderweg 477b, Aalsmeer 1432ED.

Openingstijden:
Maandag op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 – 17:00