Alle kunstgras benodigdheden!

Alle kunstgras benodigdheden op een rijtje

Kunstgras benodigdheden

Kunstgraszand
Naast een mooie kunstgrasmat zijn er nog een aantal kunstgras accessoires die jouw kunstgrasmat nog mooier en beter kunnen maken!
Zo hebben we bij voorbeeld speciaal kunstgraszand wat we erbij aanbieden. Dit zand heeft een ronde korrel zodat dit niet de vezels van jou kunstgras beschadigd. Door kunstrgraszand in jouw mat te bezemen zorgt dit ervoor dat de sprieten nog langer mooi overeind blijven staan! Hierdoor hoef je nog minder vaak de sprieten overeind te bezemen. Daarnaast zorgt het kunstgraszand ook voor wat extra gewicht op je kunstgrasmat waardoor het goed op z’n plek blijft liggen. Je hoeft niet bang te zijn dat je last krijgt van het zand in het kunstgras. He zand zakt diep in het gras zodat je er niks van merkt. Hoeveel zand heb je nodig? Vraag het aan ons! Wij helpen je graag verder.

Drukverdeeldoek
De naam van dit kunstgras product zegt het al een beetje. Het kunstgras drukverdeeldoek leg je onder het kunstgras neer wat er voor zorgt dat je geen kuilen in je zand gaat krijgen als je eroverheen loopt, rent of springt! Zo blijft jouw kunstgras gazon er mooi strak bij liggen.

Naast het verdelen van de druk heeft dit doek ook nog een andere belangrijke functie. Het drukverdeeldoek zorgt er namelijk ook voor dat er geen wortels door jouw kunstgras mat groeien. Dit scheelt je weer onderhoud! Dit doek is ook erg goed waterdoorlatend dus hoef je je geen zorgen te maken dat je kunstgras straks onderwater komt te staan.

Grondpennen
Kunstgras grondpennen worden simpelweg gebruikt om jouw kunstgrasmat vast op z’n plek te zetten. De pennen worden aan de buitenrand om de meter ongeveer door de kunstgrasmat heen de grond in gezet. De pennen kun je gemakkelijk verbergen onder de grassprieten zodat je er niks meer van voelt of ziet!