Kunstgras coupons

Kom langs in onze showroom en profiteer van onze aanbiedingen!

Onze kunstgras showroom hebben we vol staan met kunstgras reststukken voor een leuke prijs!
Onze kunstgras reststukken zijn nog nooit gebruikt en dus helemaal nieuw. Deze stukken zijn uit overproductie of de overgebleven van de laatste stukken van de kunstgrasrol. Vandaar dat onze coupons voor een extra leuke prijs weg gaan!

Kunstgras Coupons
De showtuin buiten van de GrasKampioen

Profiteer van 24 t/m 27 november van onze Black Friday deals!

black friday korting op kunstgras
blackfriday-korting-kunstgras
kunstgras-blackfriday
Kunstgras advies
Kunstgras reststukken
Kunstgras-bezorgen

Kunstgras outlet

Onze coupons zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar en zijn dus direct mee te nemen. Grote kans dat er voor jou een leuke coupon in jouw maat tussen zit! Kom gezellig langs om een mooi stukje kunstgras uit te kiezen en advies te krijgen over het kunstgras.

Mocht jouw maat er niet tussen zitten dan hebben we meer dan genoeg kunstgras op voorraad liggen om jouw kunstgrasmat perfect op maat te snijden zodat je die ook gelijk kunt meenemen. We kunnen de kunstgrasmatten zo opvouwen dat ze in bijna elke auto passen!

In onze kunstgras showtuin binnen & buiten hebben we al onze soorten mooi tentoongesteld zodat je een ideaal beeld krijgt hoe het kunstgras er straks in jouw bij komt te liggen.

Je bent van harte welkom in onze showroom van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00 en maandag op afspraak. Toevallig op een maandag in de buurt? Grote kans dat we er ook zijn dus is het zeker de poging waard om langs te komen!

Bij vragen of interesse, kun je contact met ons opnemen via e-mail, Whats-app of bellen!

Adres: Aalsmeerderweg 477B, Aalsmeer
Tel: +31 6 81948449
E-mail: info@graskampioen.nl