Kunstgras in Hilversum nodig? Kom langs!

De grootste kunstgras winkel in de regio!
Direct uw kunstgras in huis.

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

Kunstgras in Hilversum

Kunstgras-Villa
Hoogwaardig-kunstgras
Kunstgras-showtuin

Kunstgras in Hilversum

Welkom bij GrasKampioen, jouw expert in kunstgras in de buurt van Hilversum! Wij zijn trots op ons hoogwaardige kunstgras, geschikt voor diverse toepassingen, en verwelkomen je graag in onze showroom en showtuin in Aalsmeer. Bij GrasKampioen gaan we verder dan alleen het leveren van kunstgras; onze vakkundige installateurs staan paraat met een uitgebreide aanlegservice om ervoor te zorgen dat jouw kunstgras perfect wordt geïnstalleerd.

Kunstgras Aanlegservice

Onze aanlegservice is ontworpen om je volledig te ontzorgen. Onze vakkundige installateurs hebben ruime ervaring en zorgen voor een nauwkeurige en professionele plaatsing van het kunstgras. Of het nu gaat om een tuin, balkon, speelplek of bedrijfsomgeving, wij zorgen ervoor dat het kunstgras naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften.

Kunstgras voor Kinderen

Eén van de voordelen van kunstgras, zeker relevant voor gezinnen in Hilversum, is dat het perfect is voor kinderen om op te spelen. Het zachte en veerkrachtige karakter van kunstgras biedt een veilige ondergrond voor spelende kinderen, zonder de zorgen van modder of grasvlekken op kleding. Zo kunnen kinderen het hele jaar door genieten van een groen speeloppervlak, ongeacht de weersomstandigheden.

Objecten Plaatsen op Kunstgras

Een ander belangrijk aspect van kunstgras is de veelzijdigheid. Je kunt gemakkelijk objecten zoals een loungebank, tuinset, of andere tuinmeubelen op kunstgras plaatsen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of uitstraling. Kunstgras behoudt zijn groene kleur en structuur, waardoor jouw buitenruimte er altijd verzorgd uitziet.

Kunstgras op Maat

Bij GrasKampioen bieden we ook kunstgras op maat. Of je nu een specifieke vorm, afmeting of ontwerp nodig hebt, wij kunnen kunstgras leveren dat perfect aansluit bij jouw unieke wensen. Neem contact met ons op voor deskundig advies en ontdek hoe kunstgras op maat jouw buitenruimte naar een hoger niveau kan tillen. Bezoek onze showroom en ervaar zelf waarom steeds meer mensen in Hilversum kiezen voor de kwaliteit en flexibiliteit van kunstgras van GrasKampioen.

Openingstijden:
Maandag op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00

Adres: Aalsmeerderweg 477b, 1432ED Aalmeer

Contact met ons opnemen? Je kunt ons bereiken via:
E-mail: info@graskampioen.nl
Tel.: +31 6 81948449