Het altijd groene en makkelijk te onderhouden kunstgras!

Op zoek naar een prachtig groen gazon zonder de zorgen en de arbeid die bij natuurlijk gras horen? Dan ben je hier op de juiste plek! In deze blog gaan we je voorzien van eenvoudige en effectieve tips om het beetje onderhoud wat er aan kunstgras zit nog gemakkelijker te maken.

Kunstgras-bij-zwembad

Eenvoudige onderhoud tips!

Opborstelen:

kunstgras heeft zo af en toe een bezem nodig om de groene sprieten weer mooi overeind te laten staan. Dit is in sommige situaties ook mogelijk om met een stofzuiger te doen wat het nog makkelijker maakt.
Heb je kunstgraszand in jouw kunstgrasmat zitten? Geen probleem! Kunstgraszand zit diep onderin de mat waar de stofzuiger bijna niks van zal mee pakken.

Vlekken reinigen:

Morsen en vlekken komen af en toe voor. Gelukkig is kunstgras zeer gemakkelijk schoon te maken. Met zeep en warm water zijn vlekken er vaak al goed uit te krijgen!

Mos of onkruid:

Het kan zijn dat er zaadjes van bijvoorbeeld onkruid op de kunstgrasmat vallen en er dan dus onkruid op het kunstgras groeit.
Dit is eenvoudig weg te krijgen door met een bezem erover heen te gaan. Eventueel kun je ook nog zout strooien.
Gelukkig komt dit weinig voor en zal het onkruid ook niet vanaf onder kunnen groeien bij het gebruik van het drukverdeeldoek onder je kunstgrasmat.

Professioneel onderhoud:

Heb je een groot oppervlak aan kunstgras en/of simpelweg geen tijd om jouw kunstgrasmat op te borstelen?
Wij helpen je daar graag bij! Wij gebruiken speciale kunstgrasborstelmachines waardoor de kunstgrassprieten er weer optimaal bij staan. Daarnaast controleren wij of de hoeveelheid kunstgraszand wat in de mat zit nog op de peil is. En strooien zo nodig wat bij.
Periodiek professioneel onderhoud zal de levensduur van jouw kunstgrasmat verlengen doordat wij de huidige conditie weer optimaliseren.
Interesse in professioneel onderhoud? Neem dan contact met ons op!

E-mail: info@graskampioen.nl
Tel.: +31 6 81948449

Borstelmachine:

Eventueel is een kunstgrasborstelmachine bij ons ook te huur of te koop. Zo kun je zelf altijd het kunstgras even opborstelen met het maximale resultaat. Deze borstelmachines zijn nog een stuk krachtiger dan om het met een normale bezem op te borstelen waardoor de sprieten nog mooier overeind zullen staan.

Onze kunstgrasborstelmachines zijn te koop voor €349,95 of te huur voor €45,- per dag! Volg de links voor meer informatie of neem contact met ons op!

Kunstgras op het balkon

kunstgras op het balkon

Kunstgras in de tuin       

Kunstgras-amstelveen