Ontdek ook de unieke wereld van gekleurd kunstgras

Met gekleurd kunstgras geef je een unieke, levendige uitstraling! Dit kan gaan om een speeltuin, je veranda of tuinhuis, een beurs of evenement of natuurlijk je eigen tuin, balkon of dakterras. Je kunt het zo gek niet bedenken om hiermee een leuke en opvallende omgeving te creëren. Doordat alle kleuren mogelijk zijn van geel tot paars of oranje tot blauw, kun je hier erg leuke toepassingen aan geven wat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

Kunstgras-voor-kinderen

Toepassingen van gekleurd kunstgras

Hier hebben we een aantal leuke toepassingen voor het gebruik van gekleurd kunstgras die steeds populairder worden.

Speeltuinen/schoolpleinen:

Gekleurd kunstgras brengt een speelse uitstraling met zich mee en is daarom ook een grappige en ook handige optie voor speeltuin of schoolpleinen. Door de zachtheid van het kunstgras maakt dat het voor kinderen veel prettiger en leuke om op te spelen vergeleken met harde, grijze stoeptegels. Daarnaast is kunstgras ook nog eens van sterk materiaal waardoor het een lange levensduur heeft en ook de stevigheid heeft om intensief gebruikt te worden.

Logo’s en figuren:

Figuur of logo insnijden? Een logo gesneden in kunstgras komt steeds vaker voor, je ziet ze bijvoorbeeld vaak bij voetbalclubs en bedrijven. Een logo gesneden in kunstgras kan een erg speelse uitstraling geven ook zeker een professionele. Daarnaast door de uitstekende kwaliteit van ons kunstgras gaat zo’n logo ook ontzettend lang mee en kan alle weersomstandigheden hebben.
Figuren worden meer in speeltuinen en schoolpleinen gebruikt.
Hiermee wordt de speelplaats erg mee opgevrolijkt en er worden ook spelletjes voor kinderen mee gemaakt zoals ‘hink stap sprong’.

Tuin of balkon:

Uiteraard wordt gekleurd kunstgras ook in tuinen en op balkons gebruikt. In tuinen wordt het vaak onder de buiten tuin of lounge set gelegd als buiten tapijt. Kleuren die vaak worden gekozen daarvoor beige, antraciet, zwart of wit. Door de kwaliteit van kunstgras is het dus ook zeer geschikt als buiten tapijt.
Daarnaast vinden mensen gekleurd kunstgras ook een leuke aanvulling op de veranda of in een tuinhuis.
Voor balkons is gekleurd kunstgras de ideale oplossing voor iedereen die wel een zachte ondergrond wilt maar liever een andere kleur dan groen. Zodat je een leuk buiten tapijt krijgt voor op het balkon.

Beurs of evenement:

Gekleurd kunstgras voor op een beurs kan perfect gebruikt worden om een leuke en bijpassende omgeving te creëren. Daarnaast is die toepassing ook erg leuk op evenementen om bijvoorbeeld een feestelijke en vrolijke sfeer te brengen. Als je het kunstgras eenmalig of tijdelijk nodig hebt voor een beurs of evenement kan het kunstgras ook gehuurd worden bij ons. Neem daarvoor dan even contact met ons op voor meer informatie.

Commerciële ruimte:

Kantoren, winkelcentra of bijvoorbeeld sportscholen zijn ideale plekken om met gekleurd kunstgras te werken. Op deze manier kun je de ruimtes gezellig opfleuren en voor sportscholen heeft het ook de werking dat het dient als sterke ondergrond voor alle sporters. Op deze manier kun je met gekleurd kunstgras een levendige en onderscheidende sfeer brengen.

Voordelen van gekleurd kunstgras

Naast deze voorbeelden kun je gekleurd kunstgras nog voor veel meer vernieuwende en creatieve ideeën gebruiken natuurlijk. Het biedt meer voordelen in vergelijking tot een normaal tapijt met name de stevigheid die kunstgras biedt dus intensief gebruikt kan worden en nog steeds vele jaren mee zal gaan. Daarnaast is het ook ideaal voor buiten gebruik door zijn kwaliteit kan het alle weersomstandigheden hebben en is de waterdoorlatendheid zeer goed.

Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden van gekleurd kunstgras en het huren ervan.

Je kunt ons bereiken via:
E-mail: info@graskampioen.nl
Tel.: +31 6 81948449

Ook hebben wij een kunstgrasshowroom waar je van harte welkom bent om ons kunstgras te bekijken.

Openingstijden:
Maandag op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00

Adres: Aalsmeerderweg 477b, 1432ED Aalmeer

Kunstgras op het balkon

Kunstgras-op-het-balkon

Kunstgras in de tuin       

Kunstgras-amstelveen