Kunstgras in Amstelveen nodig? Kom langs!

De grootste kunstgras winkel in de regio!
Direct uw kunstgras in huis.

Openingstijden

Maandag Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

Kunstgras in Amstelveen

Kunstgras-bij-zwembad
Natuurlijk-kunstgras
Kunstgras op het terras Amstelveen

Ontdek Kunstgras in Amstelveen bij GrasKampioen

Op zoek naar hoogwaardig kunstgras in Amstelveen en omstreken? GrasKampioen is jouw lokale specialist! Met onze showroom om de hoek van Amstelveen bieden we een uitgebreid assortiment kunstgras van topkwaliteit, perfect voor elke buitenruimte.

Voordelen van Kunstgras

  1. Waterdoorlatendheid: Ons kunstgras is ontworpen met uitstekende waterdoorlatende eigenschappen, waardoor regenwater gemakkelijk kan worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je gazon snel droogt na een regenbui en voorkomt plassen en modderige plekken.
  2. Zacht voor Kinderen: Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om kinderen die in de tuin spelen. Ons kunstgras is heerlijk zacht en veerkrachtig, waardoor het ideaal is voor kinderen om op te spelen en te ravotten zonder risico op schaafwonden of grasallergieën.
  3. Altijd een Mooi Groen Gazon: Met kunstgras van GrasKampioen geniet je het hele jaar door van een prachtig groen gazon, ongeacht het seizoen of het weer. Ons kunstgras behoudt zijn kleur en vorm, zelfs onder extreme weersomstandigheden, en vereist minimaal onderhoud om er op zijn best uit te blijven zien.

Direct Af te Halen

Bij GrasKampioen hebben we alles wat je nodig hebt voor jouw kunstgrasproject direct op voorraad, zodat je het meteen kunt afhalen en aan de slag kunt gaan. Of je nu op zoek bent naar kunstgrasrollen, accessoires of gereedschap, we hebben het allemaal beschikbaar in onze showroom in de buurt van Amstelveen. Kom langs en ontdek ons assortiment!

Professionele Aanlegservice

Liever het leggen van kunstgras overlaten aan experts? GrasKampioen biedt ook een professionele aanlegservice aan. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om jouw kunstgrasveld op een professionele en efficiënte manier te installeren. Van het voorbereiden van de ondergrond tot het leggen en afwerken van het kunstgras, wij zorgen voor een perfect resultaat, zodat je snel kunt genieten van een prachtige groene tuin.

Kunstgras Showtuin in Aalsmeer

Daarnaast nodigen we iedereen van harte uit om onze uitgebreide showtuin in Aalsmeer te bezoeken. Hier kunnen klanten persoonlijk de verschillende soorten kunstgras bekijken, voelen en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun specifieke behoeften. Bezoek onze showtuin en ontdek zelf de kwaliteit en diversiteit van ons kunstgrasassortiment

Openingstijden:
Maandag op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00

Adres: Aalsmeerderweg 477b, 1432ED Aalmeer

Contact met ons opnemen? Je kunt ons bereiken via:
E-mail: info@graskampioen.nl
Tel.: +31 6 81948449