vervangen-kunstgras-tuin

Kunstgrasveld vervangen in Montfoort

Mei 2024, Montfoort

 In Montfoort hebben we onlangs een project afgerond waarbij we een oud kunstgrasveld hebben vervangen door ons hoogwaardig Kunstgras Garden. Op een oppervlakte van 17,5m² hebben we een complete installatie uitgevoerd, waarbij we ervoor zorgden dat elke stap van het proces met de grootste zorg en precisie werd uitgevoerd.

Het project begon met het verwijderen van het oude kunstgras. Dit was een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat de nieuwe installatie een stevige en duurzame basis had. Na het verwijderen van het oude gras, hebben we de ondergrond grondig voorbereid. Dit hield in dat we het zandbed opnieuw hebben aangebracht, aangetrild en geëgaliseerd om een perfect glad oppervlak te creëren.

Na de voorbereidingen hebben we het nieuwe Kunstgras Garden geïnstalleerd. Dit type kunstgras staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en zachte, veerkrachtige vezels, wat het ideaal maakt voor allerlei soorten gebruik. De klant was bijzonder tevreden met de frisse, groene uitstraling van hun nieuwe grasveld.

Bij Graskampioen zijn we trots op onze nauwkeurige werkwijze en de hoge kwaliteit van onze producten. Elk project, groot of klein, behandelen we met dezelfde toewijding en professionaliteit. Het resultaat in Montfoort is een prachtig, duurzaam kunstgrasveld waar de klant nog vele jaren van zal kunnen genieten.

Bent u benieuwd wat kunstgras voor uw buitenruimte kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw perfecte tuin met kunstgras van topkwaliteit.

Kunstgras Garden |  40 mm