Hoogwaardig-kunstgras-balkon-foto

Kunstgras aanleg op balkon in Amstelveen

April 2024, amstelveen

Onlangs hebben we een prachtig balkon aangelegd met 32m² kunstgras van het type Forest in het mooie Amstelveen. Dit project was een ware transformatie, waarbij we een kale, betonnen ruimte hebben omgetoverd tot een groen en levendig buitenverblijf.

Het kunstgras van het type Forest is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar biedt ook een groen alternatief voor een betonnen balkon.

Met ons ervaren team van professionals hebben we het kunstgras nauwkeurig en zorgvuldig aangelegd, met oog voor detail en kwaliteit. Het resultaat mag er dan ook zijn: een balkon dat uitnodigt om van te genieten, het hele jaar door.

Bij Graskampioen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en service van topkwaliteit. We luisteren naar jullie wensen en zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project en ben je benieuwd naar wat Graskampioen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om jouw buitenruimte om te toveren tot een groen paradijs!

Kunstgras Forest  |  28mm

Aanbieding!