Kunstgras-installatie-Amsterdam

Kunstgras montage in Amsterdam

April 2024, Amsterdam

Graskampioen heeft recent een indrukwekkend project voltooid in Amsterdam, waarbij we 46 m² hoogwaardig kunstgras van het type Oasis hebben geïnstalleerd. Dit kunstgras staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en zachte, comfortabele textuur, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel kleine als grote tuinen.

Bij dit project kozen de klanten voor onze Kunstgras Montage Optie 3, waarin het aanbrengen van zand, het trillen en het gegaliseren hiervan zorgvuldig wordt gedaan door onze vakmensen. Naast het zorgvuldig plaatsen van het kunstgras, hebben we een nieuwe hardhouten plantenbak geïnstalleerd en een plantenborder gemaakt met betonbandjes. Deze toevoegingen accentueren het kunstgras en dragen bij aan de esthetische en functionele waarde van de tuin.

De beplanting in de nieuwe plantenbakken en de professionele snoei van de bestaande boom maken de tuin helemaal af. Het resultaat is een prachtig groene, onderhoudsvriendelijke buitenruimte waar onze klant in Amsterdam lang van kan genieten.

Voor meer informatie over onze kunstgrasoplossingen en tuinrenovaties, neem gerust contact met ons op!

Kunstgras Oasis  |  33 mm

Aanbieding!