kunstgras-aan-water

Kunstgras aanleg aan het water in Aalsmeer

Maart 2024, Aalsmeer

Langs het water in Aalsmeer hebben we onlangs een indrukwekkend kunstgrasproject voltooid. Op een oppervlakte van 64m² hebben we Kunstgras Forest geïnstalleerd, een type dat bekend staat om zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid.

De klant had zelf het zandbed al aangebracht, wat ons de mogelijkheid gaf om direct te beginnen met het aantrillen en egaliseren van de ondergrond. Deze zorgvuldige voorbereiding is essentieel voor een stabiele basis waarop het kunstgras mooi kan liggen en jarenlang mooi blijft.

Kunstgras Forest biedt niet alleen een groen en onderhoudsvriendelijk oppervlak, maar ook een rustgevende sfeer die perfect past bij de omgeving langs het water. De zachte vezels voelen comfortabel aan en zijn ideaal voor zowel kinderen als volwassenen om van te genieten.

Bij Graskampioen streven we naar perfectie in elk detail, van de voorbereiding tot de uiteindelijke installatie. We zijn trots om te zien dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat en de toegevoegde waarde van kunstgras ervaren in hun buitenruimte.

Benieuwd hoe kunstgras uw buitenruimte kan transformeren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. We staan klaar om u te helpen uw droomtuin te realiseren met hoogwaardig kunstgras dat lang mooi blijft.

Kunstgras Forest |  28 mm