Kunstgras-voortuin-Amstelveen

Aanleg kunstgras voortuin Amstelveen

Juni 2024, Amstelveen

In Amstelveen hebben we onlangs opnieuw een prachtig project voltooid met ons Kunstgras Oasis. Nadat we eerder kunstgras in de achtertuin van deze tevreden klant hadden aangelegd, kregen we nu de kans om ook de voortuin te transformeren. We hebben 16m² aan Kunstgras Oasis geïnstalleerd, wat de voortuin een frisse, groene uitstraling geeft die het hele jaar door mooi blijft.

Het kunstgras werd zorgvuldig geplaatst op een goed voorbereide ondergrond, wat zorgt voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat. Kunstgras Oasis is bekend om zijn zachte, natuurlijke uitstraling en is perfect voor zowel voor- als achtertuinen. De klant was opnieuw ontzettend tevreden met het resultaat en waardeerde ons vakmanschap.

Dankzij deze positieve ervaring mogen we binnenkort ook kunstgras op het dak van de klant aanleggen. We zijn verheugd om deze samenwerking voort te zetten en nog meer prachtige, groene ruimtes te creëren met ons hoogwaardige kunstgras.

Bij Graskampioen streven we altijd naar perfectie en klanttevredenheid. Of het nu gaat om tuinen, dakterrassen of andere buitenruimtes, wij staan klaar om uw droomproject werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kunstgras Oasis |  33 mm