Kunstgras-Aalsmeer-Installatie

Kunstgras project in Aalsmeer

Maart 2024, Aalsmeer

In maart hebben we in Aalsmeer een mooi project afgerond waarbij we 47m² kunstgras van het type Garden hebben aangelegd. Dit kunstgras is de perfecte optie voor tuinen dankzij zijn realistische uitstraling en duurzaamheid. Bij dit project hebben we het kunstgras over de oude tegels gelegd, waardoor de tuin een complete transformatie heeft ondergaan zonder ingrijpende werkzaamheden.

Het kunstgras Garden biedt een onderhoudsvriendelijke oplossing, waardoor de tuin het hele jaar door groen en uitnodigend blijft zonder het gedoe van maaien of bewateren. De bewoners kunnen nu volop genieten van een prachtige, groene buitenruimte die ideaal is voor ontspanning en recreatie.

Bij Graskampioen staan we bekend om onze zorgvuldige aanpak en oog voor detail, wat resulteert in tevreden klanten en schitterende tuinen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen u graag bij het realiseren van uw droomtuin.

Kunstgras Garden |  40 mm

Aanbieding!