Kunstgras-op-dak

Kunstgras op het dakterras in Weesp

September 2023, Weesp

Op een dakterras in een stedelijke omgeving hebben we onlangs een prachtig project voltooid met de installatie van 27m² kunstgras van het type Oasis. Voorheen bestond het terras uit een harde, grijze ondergrond die we hebben getransformeerd tot een weelderige groene ruimte.

Kunstgras Oasis is speciaal ontworpen met zachte vezels voor een comfortabel gevoel onder de voeten, perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven zonder de nadelen van natuurlijk gras zoals maaien, bemesten en besproeien. Het kunstgras zorgt niet alleen voor een groene uitstraling, maar verhoogt ook de leefbaarheid van het terras door geluidsabsorptie en isolatie te bieden.

Voorafgaand aan de installatie hebben we de ondergrond zorgvuldig voorbereid door de bestaande structuur te inspecteren, eventuele oneffenheden te corrigeren en een stabiele basis te creëren met de juiste hoeveelheid zand en stabilisatie. Het leggen van het kunstgras gebeurde met precisie en vakmanschap, waarbij we ervoor zorgden dat alle naden naadloos op elkaar aansloten voor een perfecte afwerking.

Het eindresultaat is een dakterras dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. Onze klant was zeer tevreden met het nieuwe terras en waardeerde ons vakmanschap met een uitstekende beoordeling. Bij Graskampioen streven we ernaar om elk project tot in de kleinste details te perfectioneren, met oog voor esthetiek, functionaliteit en klanttevredenheid.

Benieuwd hoe we ook uw buitenruimte kunnen transformeren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte op maat. We kijken ernaar uit om uw ideeën werkelijkheid te maken en u te laten genieten van een prachtige groene omgeving, waar dan ook.

Kunstgras Oasis |  33 mm