Hoogwaardig-Kunstrgas-Tuin-Utrecht

Kunstgras Aanleg in Tuin Utrecht

mei 2024, utrecht

In Utrecht hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we een luxe kunstgrasvariant genaamd Kunstgras Villa hebben geïnstalleerd. Dit kunstgras, met een indrukwekkende hoogte van 55 mm, zorgt voor een weelderige en natuurlijke uitstraling in de tuin van onze klant.

Naast het aanleggen van het Kunstgras Villa, hebben we ook betonbandjes rondom het gazon geplaatst. Dit niet alleen voor esthetische doeleinden, maar ook om de randen van het kunstgras te versterken en te voorkomen dat het gras zich verspreidt.

Een ander belangrijk aspect van dit project was het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond. We hebben de grond nauwkeurig geëgaliseerd en vervolgens stevig aangedrukt om verzakking te voorkomen. Op deze manier kunnen onze klanten jarenlang genieten van een mooi en gelijkmatig gazon zonder zorgen over oneffenheden.

Bij Graskampioen streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om onze klanten een uitstekende service te bieden. Dankzij onze expertise en toewijding kunnen we een perfect afgewerkt resultaat garanderen waar onze klanten trots op kunnen zijn.

Kunstgras Villa |  55 mm