Hoogwaardig-Kunstgras-Tuin-Aalsmeer

Kunstgras Aanleg in Tuin Aalsmeer

mei 2024, Aalsmeer

In Aalsmeer hebben we onlangs een prachtig project afgerond met ons Kunstgras Country. Dit strakke veldje, aangelegd in de achtertuin, zorgt niet alleen voor een frisse en onderhoudsvriendelijke uitstraling, maar biedt ook een perfecte speel- en ontspanningsruimte voor de hele familie.

De klant was zo tevreden met het resultaat dat ze ons een perfecte score van 10 hebben gegeven! Maar voordat we tot dit eindresultaat kwamen, was er een grondige voorbereiding nodig. De klant heeft zelf de oude tegels verwijderd, waarnas ons team van professionals aan de slag ging.

We hebben eerst gezorgd voor een stevige ondergrond door zand bij te storten, aan te drukken en te egaliseren. Dit is essentieel om te voorkomen dat het kunstgras in de toekomst gaat verzakken of ongelijk wordt. Vervolgens hebben we met zorg het kunstgras Country gemonteerd, waarbij we extra aandacht besteedden aan het naadloos leggen voor een mooi en strak resultaat.

Het eindresultaat is een prachtig groen gazon dat het hele jaar door mooi blijft, zonder het gedoe van maaien of sproeien. Bij Graskampioen streven we naar niets minder dan perfectie, en we zijn trots om te zien dat onze klanten tevreden zijn met het geleverde werk.

Kunstgras Country |  52 mm